BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İl dışından gelen halk oyunu toplulukları İzmit’e hayran kaldı

İzmit’in Kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehir dışından gelen halk oyunu toplulukları, İzmit’in tarihi yerlerini ziyaret etti 

29 Haziran 2021 05:44
İl dışından gelen halk oyunu toplulukları İzmit’e hayran kaldı

İzmit Belediyesi, İzmit’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü nedeniyle şehir dışından birçok halk oyunu grubunu ağırlıyor. Bugün Kent Meydanı’nda halk oyunu fırtınası estirecek olan halk oyunu topluluklarını misafir eden İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ekibi İzmit’in tarihine doğru yolculuğa çıkardı. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri; Artvin Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, İstanbul Yedirenk Gençlik ve Spor Kulübü, Denizli Destan Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Dansları Topluluğuna Atatürk Evi, Tarih Koridoru ve Kültür Tepesini gezdirdi.  Özellikle Atatürk Evi’ne hayran kalan ekip, ilgilerinden dolayı İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.