BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Aygün, GTÜ Rover Takımı’nı konuk etti

Başkan Aygün, Polonya’da düzenlenecek European Rover Challenge Yarışması’na kendi tasarladıkları robotları ile katılacak Gebze Teknik Üniversitesi Rover takımı öğrencilerini konuk etti 

02 Temmuz 2021 03:37
Başkan Aygün, GTÜ Rover Takımı’nı konuk etti

Polonya’da Ülkemizi Temsil Edecekler

Geleceğin problemlerine robotik çözümler üretmek için Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencileri tarafından kurulan Rover Takımı, 10-12 Eylül 2021 tarihinde Polonya'da düzenlenecek European Rover Challenge (2021 ERC) yarışmasına katılarak ülkemizi temsil edecek. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptıkları başarılı çalışmalarla örnek olan GTÜ Rover Takımı öğrencileri Reyhan Bolat, Buse Aktürk, Baran Şahin, Emre Şentürk, Atahan Evcen, Batuhan Çelik, Emre Eyüpoğlu ve Toprak Alp’i makamında konuk ederek, gençlerle projelerine dair görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Aygün, Öğrencileri Kutladı

Kendilerinin de projelerinde daima çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini dile getiren Başkan Aygün, gençliğe hizmetin, geleceğe yatırım olduğunu bir kez daha dile getirdi. Rover Takımı öğrencilerinin çok önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “European Rover Challenge Yarışması’na kendi tasarladıkları robotları ile katılacak Gebze Teknik Üniversitesi Rover takımı öğrencilerimizi konuk ettik. Ön tasarım raporunda çeşitli ülkelerden katılan 60 takım arasında 6. genel sıralamada ise 13. olan gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393