BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükçekmece Belediyesi’nden Hürriyet’e ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükçekmece Belediyesinden gelen heyeti makamında ağırladı 

02 Temmuz 2021 08:25
Büyükçekmece Belediyesi’nden Hürriyet’e ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Meclis Üyesi Fatih Çınar, Başkan Danışmanı Sacide Bolcan ve Kültür Müdürü Nazan Karagözoğlu’nu makamında ağırladı. İki belediyenin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrası Başkan Danışmanı Sacide Bolcan, Başkan Hürriyet’e kendi yazdığı kitapları hediye etti.

ATATÜRK EVİ’NE HAYRAN KALDILAR

Büyükçekmece Belediyesinden gelen heyet, makam ziyaretinin ardından İzmit Belediyesi Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kişisel eşyaları ve fotoğraflarından oluşan dünyanın en zengin Atatürk Müzesi'ni rehber eşliğinde gezen Büyükçekmece heyeti, müzeye hayran kaldıklarını belirterek böylesine anlamlı bir müzeyi İzmit’e kazandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.