BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Kocaeli’de kongre hazırlıkları başladı

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli teşkilatlarında kongre hazırlıkları başladı. 

02 Temmuz 2021 13:12
BTP Kocaeli’de kongre hazırlıkları başladı

Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can takvimleri oluşturuyoruz. Bu vesile ile Gölcük, İzmit ve dün akşam Kartepe'de ziyaretler gerçekleştirildik dedi. Başkan Can sözlerine şöyle devam etti: “Biz Atatürk’ün torunları, Haydar Baş’ın kadroları Genel Başkanımız Hüseyin Baş ile olarak bu ülkeyi hak ettiği yere taşıyacağız. Türk devletinin kainat devleti olmasını ideal edinen, açlığa, sefalete, yoksulluğa dur diyen insan Haydar hocadır. 

Bunu yapan insan Atatürk’tür. Bunu yapan insan Kerbela’da İmam Hüseyin, Çanakkale’de Mustafa Kemal’dir. İşte biz bunu yapabilecek insanlarız. O zaman üzerimize düşen vazifeyi bihakkın yerine getireceğiz. Kongrelerimiz başladı. İlçe, il kongrelerimizi yapacağız, büyük kongremizi yapacağız… 

Ondan sonra da seçim için yollara düşeceğiz. Sonra iktidarı alacağız. Koca bir tarihe sahip olan Türk milletini uluslararası arenada dilenci ettiler. Niye yaptılar bunu? Çünkü ellerinde ekonomi diye hiçbir şey yok, anlatacakları – yapacakları hiçbir şey yok. Ne ekonomiyi düzeltebildiler, ne sosyal adaleti sağlayabildiler, ne eğitimi düzeltebildiler, ne hukuku düzeltebildiler… Hiçbir şey yapamadılar. Nereye el attılarsa bozdular gittiler. Hiç korkmayın Bağımsız Türkiye sevdalıları olarak biz varız. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.