BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük masa tenisi takımı için 3. Lig son anda kaçtı 

Gölcük Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Takımımız 27-30 Haziran tarihleri arasında Kayseri’de yapılan terfi lig maçlarında 3. Eleme maçında İzmir takımına 3-2 yenilerek final grubuna katılma şansını kaybetti ve evine döndü.  

05 Temmuz 2021 09:34
Gölcük masa tenisi takımı için 3. Lig son anda kaçtı 

Takım kaptanı Münir Başaran bu sene çok zorlu bir terfi ligde mücadele ettiklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapıkların söyledi. Bir çok mili yıldızın ve süper lig oyuncusunun da katıldığı terfi lig maçlarında Furkan Ata, Emre Bekar, Münir Başaran ve Yiğitcan Yılmaz’dan oluşan kadromuzla çok iyi bir mücadele vererek ilk 16’ya girdik, fakat İzmir İzvet takımına çok zorlu maçlar yaparak 3-2 yenilerek elendiklerini, bu elemeyi geçmemiz durumunda final grubunda alacağımız iki maçın bizi 3. Lige çıkaracağının mümkün olduğunu fakat bu sene başaramadıklarını, seneye kadar hazırlıklarına devam ederek İlçemizi temsil etmeye çalışacaklarını söyledi ve takım sponsoru Gölcük Spor ikinci Başkanı Ahmet Arık’a desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ettiklerinin altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.