banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Down Kafe kapılarını yeniden açıyor

Pandemi sebebiyle hizmetlerine ara veren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Down Kafe, 8 Temmuz'dan itibaren misafirlerini ağırlamaya devam edecek 

05 Temmuz 2021 15:33
Down Kafe kapılarını yeniden açıyor

Down sendromlu özel bireylerin hayata olan bağlarını güçlendirmek amacıyla İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Down Kafe, pandemi nedeniyle hizmetlerine ara vermişti. Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte 8 Temmuz'dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Down Kafe’de özel çocuklar hem sosyalleşecek hem de kendi yeteneklerini keşfetmeye devam edecek. 

KERMES İLE AÇILACAK

Down sendromlu çocukların sosyalleşerek özgüven kazandığı Down Kafe, kermes etkinliği ile birlikte açılacak. 8 Temmuz Perşembe saat 09.00’da başlayacak olan kermes ile sosyal hayattan uzak kalan özel çocuklar için keyifli etkinlikler yapılacak. Müziğe ve eğlenceye doyacak olan çocuklar ve aileleri, tüm İzmitlileri yanlarında olmaya davet ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416