BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kâmil Tokgöz oğlunu evlendirdi 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkan yardımcısı Kamil Tokgöz'ün oğlu Emrullah Tokgöz ile Remzi Davulcu'nun kızı Raziye Davulcu sevenlerinin katıldığı düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.  

05 Temmuz 2021 19:04
Kâmil Tokgöz oğlunu evlendirdi 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, Kocaeli il yönetim kurulu ve çok sayıda misafirin katıldığı düğün merasimdeki coşkulu konuşması ile misafirlere keyifli anlar yaşattı. Mehmet Aras düğüne katılanların huzurunda, gelin ve damada mutluluklar diledi. Damadın babası Kamil Tokgöz ise, merasime katılanlara teşekkürlerini ileterek, tebrikleri kabul etti. Çiçeği burnunda çiftin nikah şahitliğini Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve sağlık emekçisi Zeynep Davulcu yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.