BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Memur-Sen’den ahde vefa ziyareti 

15 yıl Ben Bir-Sen şube başkanlığı yapan Sadican Aygen’e Memur-Sen İl Başkanı Şahin Yaşlık ve beraberindeki heyet Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire başkanlığındaki makamında ziyaret etti. 

06 Temmuz 2021 23:24
Memur-Sen’den ahde vefa ziyareti 

Ziyarette Sağlık-Sen Kocaeli Şube başkanı Erdal Yıldırım. Ulaştırma Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, Toç Bir-Sen Kocaeli Şube başkanı Ceyhun Arabacı Memur-Sen basın ve iletişim Başkanı Mustafa Ulusoy Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkan yardımcısı Mevlüt Akdere eşlik etti.

Konuşmasında bugün vefa için buradayız" diyen Yaşlık " Bizim medeniyetimizde, bizim inanç iklimimizde Vefa; hatırlamak değil unutmamaktır’’diyerek sözlerine başladı. 15 yıl süreyle Memur-Sen ve Ben Bir-Sen e hizmet eden sendikal büyüğümüz abimiz Sadican Aygen’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Her zaman Engin tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi. Memur-Sen’e bağlı diğer şube başkanlarının yoğunluktan dolayı bu ziyarete eşlik edemediğini, selamlarının olduğunu iletti.

Aygen ise; ziyaretten dolayı çok mumlun olduğunu bu vefa ziyaretinin kendisini çok duygulandırdığını söyledi.
Sözlerine devam eden   Sadican Aygen; Bu camiaya hizmet etmekten her zaman gurur duyduğunu 400 lerden 3500 lere çıkan üye sayılarının hayalden öte olduğunu ilk yıllarda zor şartlarda sendikacılık yaptıklarını  dile getirerek Memur-Sen ailesine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.