banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzgaz’da yatırım bedeli yükseldi, çalışmalar hızlandı

Mart ayında PALMET Enerji şirketleri arasına katılan İZGAZ, 2021 yılının ikinci yarısı için yatırım planını açıkladı.  

06 Temmuz 2021 17:25
İzgaz’da yatırım bedeli yükseldi, çalışmalar hızlandı

Kocaeli bölgesine doğal gaz arzı sağlayan İZGAZ, PALMET Enerji şirketleri arasına katıldıktan sonra önce yatırım tavanını yükseltti, ardından yeni yatırım bölgelerinde çalışmaları başlattı. İZGAZ İzmit Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 2021 yılında dağıtım bölgesinde yapacağı yatırımın bedeli 146.297.000 TL olarak ifade edildi. 

PALMET Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, İZGAZ’daki bu önemli çalışmayla ilgili “Mart 2021’de devraldığımız İZGAZ’da yatırım süreçlerimizle ilgili planlamalarımızı tamamladık, 2021 yılının ikinci yarısı itibarıyla çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Kocaeli’de doğal gaz kullanmayan, bu konforla tanışmayan mahalle kalmayacak” diye konuştu. Sönmez, PALMET Enerji’nin Türkiye doğal gaz dağıtım sektörünün ilk yatırımcılarından biri olduğunu hatırlatarak, “Tüm dağıtım bölgelerimizde doğal gaz konforu ve ekonomisinin yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

İZGAZ, Temmuz ayı itibarıyla 22 bölgede doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başlayacak. İzmit ilçesinde Süleymaniye, Sapakpınar, Karaabdülbaki, Çubuklubala, Eseler, Bayraktar, Nebihoca ve Gökçeören; Kartepe’de Ketenciler, Kandıra’da Safalı, Bollu, Hacımazlı, Gölcük’te Hasaneyn, Nüzhetiye, Nimetiye ve Körfez’de Elmacık mahallelerinde yaklaşık 285 km hat imalatı yapılacak. Bu çalışmaların ardından Kocaeli’de yaklaşık 6500 konut daha doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393