banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KAMADER'de uztürk 8'nci kez başkan seçildi

KAMADER Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Kongre yaptı. Pandemi yasakları nedeniyle genel kurulu ertelenmişti yasakların kalkmasının ardından pandemi kurallarına uyularak önceki gün gerçekleşen genel kurulda Engin Uztürk 8’nci kez başkan seçildi. 

08 Temmuz 2021 22:07
KAMADER'de uztürk 8'nci kez başkan seçildi

Dernek binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığını Cebrail Keleş, Katip üyeliklerini Necmettin Topuz ve Burhan Uztürk yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından. Faaliyet ve mali raporların okunması ve ibrasından sonra seçime geçildi. Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyeleri oybirliği ile Engin Uztürk’ü 8'nci defa başkan seçti. Tek liste ile seçime girilirken, Uztürk 3 yıl daha başkanlık görevini sürdürecek.

YÖNETİM KURULU

Başkan Engin Uztürk’ün önceki Yönetim Kurulunda bulunan Recep Erkul, İmran Ergin, Sadi Karagöz, Prof.Dr. Yusufhan Yazır, Doç.Dr. Halim Aytekin Ergül, Turgut Dursun, Mustafa Soykan, Şadi Akdoğan, Murat Arkan ve Remzi Bozman genel kurulda yeniden yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler…

DENETİM KURULU ASİL

Denetim kurulu üyeliklerine ise, Ruhi Küçükkaymakcı, Veysel Çağlayan ve Bayram İlaslan seçildiler.  
Federasyon delegeliklerini ise Engin Uztürk, Recep Erkul, Sadi Karagöz, İmran Ergin, Prof.Dr. Yusufhan Yazır, Doç.Dr. Halim Aytekin Ergül,  Mustafa Soykan, Şadi Akdoğan, Murat Arkan ve Metin Yamak yapacaklar.

UZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Genel kurulda yeniden başkan seçilen Engin Uztürk seçim sonrası söz alarak, kendisi ve ekibini yeniden bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür etti. Uztürk şöyle konuştu: “Üyelerimiz çalışmalarımızı beğendiği ve bizleri başarılı gördüğü için bir kez daha yetki verdi. Bunun karşılığı olarak biz de üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için daha büyük şevk ve heyecanla çalışacağız. KAMADER Gerçekleştirdiği seminer ve panellerle amatör balıkçıların eğitilmesi ve bilgilenmesi konusunda çalışmalar yapmaktadır. Geçtiğimiz yıl yasaklar dolayısıyla etkinlik yapamadık bu yıl ise daha iyi bir şekilde Uluslararası  sazan balığı tutmasını planlıyoruz. KAMADER olarak Türkiye’de güçlü bir sivil toplum örgütü için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü güçlü örgütlendiğimiz zaman amatör balıkçılığa yön verenlerin bizlerin, yani amatör balıkçıların olacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle sizin aracılığınız ile bizleri her geçen gün katılımları ve katkıları ile güçlendiren üyelerimize ve tüm camiaya teşekkür eder ve “ TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR AVCILIĞI” kendine ilke edinen herkesi derneğimize üye olmaya davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393