banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den Ankara’da temaslar

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Aygün, Derince’ye kazandıracağı projelerin bir an önce hayata geçmesi için bu kez başkentte önemli temaslarda bulundu 

08 Temmuz 2021 06:43
Başkan Aygün’den Ankara’da temaslar

Projelerle İlgili Görüşmeler

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geride kalan iki yıllık süreçte vaatlerinin % 66’lık kısmını tamamladı. Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarına devam eden Başkan Aygün, bir yandan da Ankara’da temaslar gerçekleştirerek Derince’de hayata geçecek olan projelerin bir an önce yapılması için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak AK Parti Genel Merkezi ve Gazi Meclis’te çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Bakan Karaismailoğlu’na Ziyaret

Genel Merkez’de gerçekleştirdiği temaslarda AK Parti Genel Başkan Vekili, önceki dönem Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile bir araya gelen Başkan Aygün, çeşitli istişarelerde bulundu. Başkan Aygün daha sonra ise AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Son derece verimli geçen görüşmede Aygün ve Şeker ile Bakan Karaismailoğlu Derince’de yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.