BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den çalışanlara bayram müjdesi

Başkan Aygün, Kurban Bayramı öncesi DERPAŞ çalışanlarının bayram harçlıklarını 250 TL’den 750 TL’ye yükselterek bayram müjdesi vermiş oldu 

08 Temmuz 2021 17:13
Başkan Aygün’den çalışanlara bayram müjdesi

Çalışanların Daima Yanında

Derince Belediyesi’nin çalışanları ve yöneticileriyle büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aygün, her attığı adımda işçi dostu bir belediye başkanı olduğunu gösteriyor. Göreve başladığı gün itibariyle çalışanların daima yanında olan Başkan Aygün, son olarak imzaladığı toplu sözleşme ile belediye bünyesindeki DERPAŞ personellerinin yüzünü güldürmüştü. Başkan Aygün, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hizmet İş Sendikası ile bir araya gelerek çalışanlara bir güzel haber daha verdi.

Hizmet İş Sendikası ile Görüştü

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcileri ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Aygün, bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada DERPAŞ çalışanlarına müjde vererek “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hizmet İş Sendikası ile görüşerek DERPAŞ personellerimizin bayram harçlıklarını 250 TL 'den 750 TL' ye yükselttik. Çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram diliyorum. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.