banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İstişare kültürü bizim için çok önemli

Teşkilatlarla düzenli olarak bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı açıklamada 'İstişare kültürü bizim için çok önemli' dedi 

09 Temmuz 2021 17:08
İstişare kültürü bizim için çok önemli

Önce Sırrıpaşa, Sonra İstişare Kurulu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün belediyede devam eden yoğun çalışmalarının yanı sıra teşkilat buluşmalarına da özel önem veriyor. Bu kapsamda sık sık mahalle yönetimleri ve teşkilatların çeşitli kademeleri ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte iki toplantıya daha katıldı. İlk olarak Sırrıpaşa Mahalle Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Aygün, ardından “Vefa Buluşması” kapsamında düzenlenen toplantıda Çınarlı Mahallesi İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Derince’mizin Geleceğine Yatırım

İlçe genelinde çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplantılarda iki yıllık süreçte hizmete sunduğu projeleri paylaşarak AK Parti ailesinin görüş ve önerilerini aldı. Teşkilat buluşmalarının önemine değinen ve gerçekleşen toplantıların son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “'İstişare kültürü bizim için çok önemli. Derince’mizin geleceğine yatırım yaparken birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.