banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet 44 yıllık sorunu çözdü

Ulupınar Köyü’nde 44 yıllık mezarlık yolu sorununu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çözdü. 

09 Temmuz 2021 12:46
Fatma Kaplan Hürriyet 44 yıllık sorunu çözdü

1977 yılında imar planlarına mezarlık yolu alanı olarak giren fakat 44 yıldır açılmayan 5 kilometrelik yol sorununu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çözdü. Yani başka bir tabirle 44 yıldır tarla olarak kullanılan alan 1977’de alınan karara uygun hale getirilerek yola dönüştürüldü.

KÖY MUHTARLARININ İLGİSİZLİĞİ

Bunca yıldır böyle bir sorunun çözülememesinin o bölgedeki köy muhtarlarının ilgisizliğinden kaynaklandığının da altı çiziliyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 5 km’lik yolun bir bölümünü parke taşları ile kaplayacak, bir bölümüne de beton atacak.

YILLARCA ÇOK UZUN MESAFEDEN TABUT TAŞIDILAR

İzmit Ulupınar Köyü’nde 44 yıldır açılmayan mezarlık yolu nedeniyle insanlar ortada bir aracın girebileceği yol da olmayınca yaklaşık 7-8 km gibi çok uzun mesafelerden cenazelerini tabutla omuz üstünde taşımak zorunda kalmışlar.

ULUPINARLILARI SEVİNDİRDİ


İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe ile yönetiminin girişimleri ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hassasiyeti 44 yıllık sorunun çözülmesi Ulupınarlıları sevindirdi.

ALLAH RAZI OLSUN FATMA BAŞKANDAN

Dernek Başkanı Salih Akmeşe şöyle konuştu: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tüm köylümüz adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen başta olmak üzere emeği geçen tüm çalışma ekibine de minnettarız. Köyümüze bir çivi çakanın başımızın üstünde yeri vardır. Allah razı olsun Fatma Başkandan sesimizi duyup ekibini harekete geçirmiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.