BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’ya kurum ve kuruluşlardan ziyaretler

Kentin istişare üssü Kocaeli Ticaret Odası’nın çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Görüşmelerde, kentin ekonomik ve sosyal hayatı gündeme alınıyor 

10 Temmuz 2021 06:00
KOTO’ya kurum ve kuruluşlardan ziyaretler

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, hafta boyunca misafirlerini ağırlamaya devam etti. Bu kapsamda, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Zekayi Doğan, Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ve il yöneticileri, 11 Temmuz 2021 Pazar günü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla düzenleyecekleri parti pikniğine davet için Başkan Bulut’u ziyaret ederek, kentimize dair görüşlerini iletti. 

ZİYARETLER HIZ KESMEDİ 

Akabinde, Ziraat Bankası Kocaeli Şubesi Yöneticisi Serkan Okan Dinçer, Vakıf Katılım İzmit Şubesi Müdürü Arif Yavuz, Kobi Pazarlama Yönetmeni Osman Furkan Karasu, Gülenyüz Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Uzunca, beraberinde Irak Bağdat Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Meytem Tuzlu, İstek Okulları Kampüs Müdürü Burhan Dülger, Müdür Yardımcısı Esra Dalgıç, Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği Başkanı Hüseyin Necdet Gümüş ve yönetimi, KOTO’yu ziyaret ederek, kurumsal çalışmaları hakkında kapsamlı bilgiler verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.