BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Kadın Muhtar spor kulübünün yönetime girdi

Kocaeli'nin  tanınmış ve sevilen muhtarlarından olan; yaptığı bir birinden güzel hizmetlerle herkese güzel örnek teşkil eden; çalışkanlığı-dürüstlüğü ile tanınan ve bir çok sivil toplum kuruluşunda vazifeli bulunan İzmit Hatipköy Mahallesi Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy; İzmit Belediyespor Kulubü'nün yapılan 20. Genel Kurulu'nda yönetime seçildi.   

10 Temmuz 2021 23:23
Genç Kadın Muhtar spor kulübünün yönetime girdi

Yusuf Erenkaya'nın listesinden yönetime seçilen Habibe Demiroğlu Aksoy'u, Kocaeli'nin tek kadın belediye başkanı olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan'da tebrik etti. Başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken; toplumun her kesimi tarafından oldukça çok sevilen Habibe Demiroğlu Aksoy'un  yönetime seçilmesi; mahalle sakinleri  tarafından da takdirle karşılandı. 

Bu güne kadar kendisine verilen ve kendisinin aldığı her bir görevde; büyük başarılara imza atan Habibe Demiroğlu Aksoy;  İzmit belediye Spor Kulübü'ne d e büyük katkı sağlaması bekleniyor. Genç yaşına rağmen; muhtarlıkta gösterdiği başarılı çalışmalarının yanında sivil toplum kuruluşlarında da gösteren Muhtar Habibe Demiroğlu Aksoy; her geçen gün başarı grafiğini daha da yükseltiyor.

FUTBOLA MERAKLI

Kadın olmasına rağmen futbol maçlarını yakından takip eden Muhtar Habibe Demiroğlu Aksoy; küçüklükten beri futbola büyük ilgi duyduğu biliniyor.  Futboldaki gelişmeleri yakından takip eden  Habibe Demiroğlu Aksoy; yönetime seçilmekle birlikte;  aktif olarak sporun içine de girmiş oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.