banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de köpek kulübesi hırsızlarına kötü haber!

Derince’de sokakta sahipsiz bir şekilde yaşayan köpeklere sığınak olması ve yiyeceklerini temiz bir ortamda tüketmeleri amacıyla kentin değişik noktalarına konulan kulübeler ile mama kapları çalınmıştı. Kulübeler ve mama kapları çalınma ihtimaline karşı betondan yapıldı. 

10 Temmuz 2021 11:13
Derince’de köpek kulübesi hırsızlarına kötü haber!

Derince’de belediye yönetimi, Başkan Zeki Aygün’den gelen talimatla kentin değişik noktalarına köpek kulübeleri ve mama kapları yerleştirmişti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bu kulübeler ve mama kapları çalındı. 

Başkan Aygün’ün betondan yapın ikazı ile kulübeler ve mama kapları da betondan yapıldı. Can dostlarımız için konulan kulübelerle mama kaplarının çalınması yadırgandı, ayıplandı.

Bu durum kullanılmış köpek kulübesi ve mama kaplarının satılması pek mümkün değil. Öyleyse bu işi de hayvan sever geçinenler, kendi besledikleri hayvanların rahatı için yaptılar. 

Sokak hayvanından bana ne dediler. İyi de evin bahçesinde beslenilen köpeğin canı canda, sokaktaki sahipsiz köpeklerin canı patlıcan mı? Şeklindeki tepkilerin de yüksek sesle dile getirilmesine neden oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.