BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, BELTUR işbirliğiyle İstanbul pazarını İzmitli üreticiye açıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ziyaretinin ardından Ağustos ayında İzmit’e gelme kararı alan Beltur, Hürriyet’in girişimiyle İstanbul’da işletmeciliğini yaptığı çok sayıda restoran, kafe, büfe ve etkinlik alanında yöresel ürünleri satışa sunmak üzere İzmitli üreticilerle bir araya gelecek  

11 Temmuz 2021 02:25
Hürriyet, BELTUR işbirliğiyle İstanbul pazarını İzmitli üreticiye açıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, turizm ve gastronomi alanında ulusal ve uluslararası standartlarda hizmet veren, tarihi ve turistik köşkleri işleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi Beltur’un genel müdürü Osman Cenk Akın’ı ziyareti meyvelerini veriyor. İstanbullulara restoran, kafe ve davet hizmetleri veren, gösteri ve sanat merkezlerini, fuar, sergi ve konser alanlarını çalıştıran İBB iştiraki Beltur, İzmit Belediyesini ziyaret edecek. Ardından Hürriyet, Beltur yetkililerini İzmitli üreticilerle buluşturacak.

AĞUSTOS AYINDA GELECEKLER

İzmit Belediyesi ile birlikte proje geliştiren Beltur, İzmit’in yöresel lezzetlerinin tanıtımında ve yerli üreticinin kalkındırılmasında paydaş olacak. İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasındaki sahil şeritlerinde, kamu hastanelerinde, metrobüs duraklarında, etkinlik alanlarında kafeterya ve büfe işletmeciliği yapan Beltur’un idarecileri, İzmitli üreticilerle proje geliştirmek için ağustos ayında İzmit’e gelecek. Hürriyet’in yerel üreticiyi destekleme girişimi ile, Beltur İzmitli üreticilerin yöresel ürünlerini lezzet duraklarında müşterilerine sunacak.

İZMİTLİ ÜRETİCİ, İSTANBUL PAZARINA AÇILACAK

Türk ve dünya mutfağının lezzetlerinden oluşan özel menüleri, farklı konseptlerde tasarlanmış işletmelerinde konuklarına sunan Beltur, Başkan Hürriyet’in üreticileri desteklemek ve mancarlı pide, simit, pişmaniye gibi birçok yöresel lezzeti yurt geneline duyurmak için belirlediği hedeflere destek olacak. İzmit’in yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve bilinirliği için Hürriyet ile birlikte üreticilere tanıtım ve satış desteği verecek olan Beltur, İzmitli üreticilerle fikir alışverişi yapacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.