BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

BTP İzmit’te Cahit Barutçu yeniden başkan

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İzmit ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongreye BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can ve BTP İzmit ilçe delegeleri katıldı. Katılanların tamamının oyunu alan Cahit Barutçu yeniden İzmit ilçe başkanı oldu. 

12 Temmuz 2021 19:03
BTP İzmit’te Cahit Barutçu yeniden başkan

Kongrede konuşma yapan Barutçu, siyasilerimiz, ülkemizin ekonomik tablosuyla, masabaşı hazırlanan büyüme rakamları ve istatistik verileriyle övünedursun, sahada yaşanan gerçekler empoze edilmek istenen bu tozpembe tabloyla asla örtüşmüyor.

"Yaşayan bilir" derler, ülkemizin gerçek ekonomik tablosunu yüksek maliyetlere katlanan üretici bilir, sırtına vergi üstüne vergi yüklenen vatandaş, açlık sınırı altında maaşa talim eden işçi, kapı kapı dolaştığı halde iş bulamayan işsiz, ay sonunu göremeyen emekli, borç batağında ve icra kıskacında olan tarım köylüsü bilir. Fildişi kulelerinden olayları seyreden, ekmek elden su gölden olan iktidar ve rantiye grupları bilemez. İşçisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, emeklisiyle, işsiziyle vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları her geçen gün artarak devam ediyor.

DÜNYA MİLLİ EKONOMİ MODELİ’Nİ UYGULUYOR

Bugün hem ülkemizde hem de tüm dünyada yaşanan ekonomik krizden çıkışın tek formülünün Prof. Dr. Haydar Baş’a ait Milli Ekonomi Modeli olduğunu anlatan Barutçu, “Bugün bütün dünya Mili Ekonomi Modeli'ni uygulamaya başlamıştır. Şimdi yapılması gereken tek şey var, tek çözüm olan Milli Ekonomi Modeli'ne, bu modeli uygulayacak tek kadro olan BTP kadrosuna ve Lideri Hüseyin Baş'a fırsat vermek. Çözümün önünü açmadıkça, sorunları dile getirmek bizleri çözüme asla ulaştırmaz. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393