BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Kuruçeşmeli esnafın asfalt hasretini bitiriyor

Yol yenileme çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi’ni asfalt çalışması ile pırıl pırıl hale getirecek 

12 Temmuz 2021 19:15
Hürriyet, Kuruçeşmeli esnafın asfalt hasretini bitiriyor

Kent genelinde yol, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ve sorunlara kalıcı çözüm üreten İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi’ni yeniliyor. Uzun yıllardır vatandaşların kaldırılmasını istediği parke taşlarını söken ekipler bölgede kapsamlı asfalt çalışması başlattı. Titizlikle devam eden çalışmaların Kurban Bayramı’ndan önce tamamlanması planlanıyor. 

ULAŞIM KALİTESİ ARTACAK

Mahallelerde yaptığı asfalt çalışmalarıyla ulaşım kalitesini arttırmaya devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 750 metre uzunluk ve 7 metre genişliğindeki İsmail Özen Caddesi’nde 1200 sıcak ton asfalt kullanacak. Vatandaşların talebi üzerine yapımına başlanan yeni asfalt yol ile bölge halkı daha güvenli ve konforlu yollarına kavuşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.