BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hata yapmadığımız sürece İYİ Parti Türkiye’yi yönetmeye gidiyor

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, milletin bir alternatif aradığını ve o alternatifin de İYİ Parti olduğunu söyledi. 

13 Temmuz 2021 18:01
Hata yapmadığımız sürece İYİ Parti Türkiye’yi yönetmeye gidiyor

İYİ Partili Yıldız, Türk milletinin oy kullanma davranışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yıldız yaptığı değerlendirmede, “Bizim Türk millet kim ne derse desin sorgusuz sualsiz oy vermiyor, çalışana oy veriyor. Bugüne kadar Adalet ve Kalkınma Partisi halka ulaşabilen partilerden bir tanesiydi ama son 5-6 yıldır hatta daha fazla 2010-2011’den buy ana Saray’la birlikte halktan uzaklaştı. Milletten uzaklaşınca da millet kendisine alternatif aramaya başladı. Bu alternatif de tüm toplumu kucaklayabilecek, milliyetçi, muhafazakâr, demokrat bir yapının yani İYİ Parti’den oluştuğunu biz zaten gözlemliyoruz, milletimiz de gözlemliyor ve İYİ Parti’yi bir alternatif olarak görüyorlar.” dedi.

Başkan Yıldız konuşmasının devamında, “Ben inanıyorum ki yapılacak ilk seçimde bizim birinci parti olmamamız için hiçbir neden yok. Biz hata yapmadığımız sürece bu yapı Türkiye’yi yönetmeye gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393