banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi'ni ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini makamında ağırladı 

13 Temmuz 2021 13:07
Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi'ni ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Genel Sekreter Sedat Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bostan, Selçuk Çakır ve Ali Ekber İncesu'yu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Sadece İzmit'e değil tüm Kocaeli halkına dokunacak çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Hürriyet, vatandaşa daha iyi hizmet götürmek adına kurumlar arası iş birliklerinin önemine değindi. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da Başkan Hürriyet'e çalışmalarında başarılar dileyerek, Hürriyet'i 21 Temmuz Çarşamba günü yapılacak 33. Geleneksel Kent Bayramlaşması'na davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.