BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Belediyesi’nde Yüksel Nayır emekli oldu

Derince Belediyesi’nde 25 yıldır görev yapmakta olan Yüksel Nayır emekli olurken kendisine Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın tarafından plaket takdim edildi 

13 Temmuz 2021 19:44
Derince Belediyesi’nde Yüksel Nayır emekli oldu

Belediyedeki 25 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı birimlerde görev alan, son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde Çevre Koruma Saha Denetim Sorumlusu olarak görev yapan Yüksel Nayır emekliye ayrıldı. Nayır’ın emekli olması dolayısıyla mesai arkadaşları bir veda programı düzenledi. Yelken Kafe’de gerçekleşen programa Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, Temizlik İşleri Müdürü Ömer Cömert ve Yüksel Nayır’ın mesai arkadaşları katıldı. Törende Nayır’a plaket takdim eden Başkan Vekili Kenan Yalçın, “Bugüne kadar olan hizmetleriniz dolayısıyla teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.