banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet, şampiyon yüzücüleri ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yıldızlar Yüzme Kulübü Teknik Direktörü Antrenörü Aykut Çelik ve başarılı yüzücüleri makamında ağırladı 

14 Temmuz 2021 21:32
Hürriyet, şampiyon yüzücüleri ağırladı

Spora ve sporcuya değer veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak Kocaelililerin göğsünü kabartan Yıldızlar Yüzme Kulübü’nün genç sporcularını makamında ağırladı. Yıldızlar Yüzme Kulübü Teknik Direktörü Aykut Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Esra Kübra Kaçmaz ile sporcular; Mert Ali Satır, Buğra Eren Yeğen, Emirhan Demirtaş, Furkan Kanvaş Karaten ve Bensu Bozdağ Hürriyet’i ziyaret etti. Ziyarette CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa da yer aldı. 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Başkan Hürriyet, katıldığı yarışlarda Türkiye ve dünya şampiyonlukları kazanarak Kocaelililerin göğsünü kabartan ve 1990 yılından beri kırılamayan 100 metre sırtüstü rekorunu, mayıs ayındaki Türkiye Turkcell Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçme müsabakalarında 54.92’lik derecesi ile kıran Mert Alı Satır’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

SPORCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Başkan Hürriyet, 9-11 Temmuz tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda 14 yaş kategorisinde 200 metre sırtüstü ve 400 metre karışıkta Türkiye Şampiyonu, 200 metre kurbağalamada Türkiye 2’ncisi ve 200 metre karışıkta Türkiye 3’üncüsü olan Buğra Eren Yeğen ile 4x100 Karışık Bayrak Yarışı’nda Türkiye Şampiyonu olan takımda yer alan Furkan Kanvaş Karaten’i elde ettikleri başarılardan dolayı tek tek tebrik etti. 

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKSİNİZ”

Mısır’da düzenlenecek Dünya Biatlon Şampiyonası’nda Milli Takım’da yer alan Emirhan Demirtaş ve Bensu Bozdağ’a da şampiyonada başarılar dileyen başkan Hürriyet, yüzücülerin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393