BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP’de Aydın Ünlü görevden alındı

Uzun yıllardır MHP Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Aydın Ünlü, Genel Merkez tarafından görevden alındı. 

14 Temmuz 2021 07:17
MHP’de Aydın Ünlü görevden alındı

2012 yılından beri Kocaeli İl Başkanlığı koltuğunda oturan Aydın Ünlü, Genel Merkez tarafından görevden alındığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu: 

İşte o paylaşım: 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur, 2012 yılında geldiğim  MHP İl başkanlığı görevim bugün itibari ile son bulmuştur. Liderim Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Semih Yalçın Bey'in bilgilendirmesi ile bu kutsal görevim son bulmuştur.

Kırmızı çizgilerim değişmeyecek liderime bağlılığım ve ülküdaşlık hukukum kırmızı çizgim olacak. Tüm dava arkadaşlarım bu süreçte vakur davranmaları ve genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederim. Sizi önemsiyoruz, iyi ki varsınız!!!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.