banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet: Allah bir daha yaşatmasın

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Allah milletimize bir daha böyle kara gün yaşatmasın” dedi 

14 Temmuz 2021 19:13
Başkan Hürriyet: Allah bir daha yaşatmasın

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet, devletin yönetim kademelerinde ve kurumlarında gizlice yapılanan, 5 yıl önce de darbe girişiminde bulunan hainlerin bombalı ve silahlı saldırıları sonucunda yaşamlarını yitiren onlarca vatandaşın mücadelesinin ne kadar kıymetli olduğuna değindi. 

HALKIMIZIN SAYESİNDE

Halk için milli bütünlüğün çok önemli olduğunun 15 Temmuz’da bir kez daha hissedildiğini belirten Hürriyet mesajında, “Yakın tarihimize kara leke olarak geçen 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü ile milletin iradesine, demokrasimize ve bağımsızlığımıza kastedenler, halkımızın ülkesine olan bağlılığıyla hüsrana uğradı. Vatandaşlarımız hiçbir gücün, vatanımızın bölünmez bütünlüğünden daha güçlü olamayacağını gösterdi. 

ATATÜRK’ÜN IŞIĞINDA

Yaşanan vahim darbe teşebbüsü ile devlet kademelerindeki devlet karşıtı yapılanmalara dikkat edilmesi gerektiği de gözler önüne serildi. 15 Temmuz gibi toplumda büyük üzüntü yaratan olayların yaşanmaması için yapılacak en temel şey; Ulu Önderimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devleti anlayışına sıkı sıkıya sarılmaktır. 

TEKRAR YAŞAMAYALIM

5 yıl önce yaşanan bu ibret verici olaydan ders alınıp devletimizi başka tehlikeli şer odakların tuzağından uzak tutmak şarttır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5.yıl dönümünde vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah güzel ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393