BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Kocaeli Rizeliler Derneği’ni misafir etti

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı makamında ziyaret etti.  

15 Temmuz 2021 02:43
İYİ Parti Kocaeli Rizeliler Derneği’ni misafir etti

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu ve dernek yönetimi İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Kentin gelişmesine büyük katkı sunan hemşehri derneklerini çok önemsediklerini dile getiren Yıldız, “Güzel şehrimiz Kocaeli adeta Türkiye mozaiği. Kocaeli, Türkiye'nin her yerinden göç alan, günden güne büyüyen, büyük bir şehir. Biz de bu yüzden fiziki ve beşeri büyümeyi göz önünde bulundurarak hemşehri dernekleri ile sürekli iletişim içindeyiz. Hemşehri dernekleri şehrin ve ülkenin gelişmesine büyük katkı sunan kuruluşlarımızdır. Bu anlamda bizler de hemşehri derneklerimizi çok önemsiyoruz." şeklinde konuştu.

Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten İl Başkanı Şanbaz Yıldız, nazik ziyaretleri ve sohbetlerinden ötürü teşekkür ederek Kocaeli Kocaeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.