BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te çocuk parkını çocuklar kendi açtı

İzmit Belediyesinin bir süredir kapsamlı bir çalışma yürüttüğü Kuruçeşme Yeni Mahalle’deki Gönüller Parkı, Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve çocuklar tarafından muhteşem bir törenle açıldı 

16 Temmuz 2021 23:57
İzmit'te çocuk parkını çocuklar kendi açtı

Ailelerin, gençlerin ve çocukların güvenle vakit geçirecekleri, spor yapabilecekleri sosyal alanlar inşa eden İzmit Belediyesi, bir süredir yenileme çalışmalarına devam ettiği Yeni Mahalle Gönül Sokak’taki Gönüller Parkı’nı hizmete sundu. Çocuklar için oyun grupları oluşturulan, basketbol sahası rengarenk boyalarla süslenen ve sahanın çevre telleri yenilenen, mevcut çardakları boyanarak bank ve piknik masası eklenen, seksek oyunu alanı çizilen, 100 metrekare kauçuk zemin oluşturulan ve peyzaj çalışması gerçekleştirilen Gönüller Parkı’nı başkan Hürriyet, çocuklar ve ailelerle birlikte açtı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerinin kullanımına sunulan Gönüller Parkı’nın açılışına, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları; Dilek Yalçın ile Emirşah Torun, CHP Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Muhtarlar Masası Koordinatörü ve meclis üyesi Süleyman Şen, Koordinatör Ozan Aksu, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Yeni Mahalle Muhtarı Yasin Duman, Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz ve mahalle sakinleri katıldı.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Parkın açılışında konuşan başkan Hürriyet, “Kentimizin her köşesine gücümüz yettiğince hizmet etmek bizim şiarımız. Bu anlamda muhtarımızın öncülünde ve burada yaşayan vatandaşlarımızın tavsiyeleriyle bu parkı çocuklarımıza kazandırmaktan çok mutlu oldum. Emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze, Fen İşleri Müdürlüğümüze ve burada bulunan mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum”

“GÜLER YÜZÜNÜZ HİÇ SOLMASIN”

Özellikle oyun gruplarını biraz değiştirelim demiştik. Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunsun, sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sunacak parklar yapmaya çalışalım dedik. Burası da hem annelerimiz, hem velilerimiz, hem de çocuklarımızın zaman geçireceği çok güzel bir alan oldu. Bütün mahalle sakinlerimize hayırlar getirsin inşallah. Güle güle kullanın. Bütün çocuklarımız mutlu olsun. Çocuklar gülerse aile güler. Aileler gülerse de bütün ülke güler. Bu anlamda inşallah hep gülersiniz. Rabbim güler yüzünüzü hiç soldurmasın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.