BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP’de kim kukla başkan olmak istiyor?

MHP kulislerinde Aydın Ünlü’den sonra görevlendirilecek kişinin de kukla başkan olacağına dair sözler yüksek sesle dile getiriliyor. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

16 Temmuz 2021 08:24
MHP’de kim kukla başkan olmak istiyor?

MHP’de yaklaşık 9 yıldır Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Aydın Ünlü’nün görevden alınmasından sonra yeni il başkanının kim olacağı çok merak ediliyor. Lakin MHP’liler yeni İl Başkanı ile birlikte MHP’nin Kocaeli’de daha da güçleneceğine dair iddialara temkinli yaklaşıyorlar. 

Neden mi? Yeni İl Başkanı Kocaeli’de ki sorunları dile getirebilecek mi? Zira her eleştirisinde işin ucu AKP’ye kadar uzanacak. Yeni İl Başkanı işsizlik arttı, esnaf çok zor durumda diyebilecek mi? Yeni il başkanı millet yoksullaştı diyebilecek mi? Diyemeyecek. 

Dediğinde de Genel Merkez o görevde tutmayacak. Yani yeni il başkanı da tıpkı Aydın Ünlü gibi sadece İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirebilecek. İşte bu nedenlerle MHP’liler yeni gelecek kişi de kukla başkan olacak düşüncesindeler. 

Ruhi Çavdar kukla başkan olmayı kabul etmedi. Yani il başkanlığı görevine sıcak bakmadığını açıkladı. Diğer isimler ise sessiz. Bu durum demek ki kukla başkan olmaya sıcak bakıyorlar şeklindeki yorumlara neden oluyor. Bakalım MHP’nin yeni Kocaeli İl Başkanı kim olacak? Bayram sonrası bir atama yapılacak. Bekleyelim görelim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.