BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan bu bayramda da pişmaniye üreticilerine destek verdi

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde pişmaniye üreticilerine destek olmak amacıyla personeline kentin meşhur tatlısı İzmit Pişmaniyesi dağıttı 

16 Temmuz 2021 08:08
Başkan bu bayramda da pişmaniye üreticilerine destek verdi

Dini bayramların öncesinde belediye bünyesinde çalışan personeline çikolata ikram etmeyi gelenek haline getiren İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda yerli pişmaniye üreticilerini desteklemek amacıyla personele pişmaniye dağıtmıştı.  Kurban Bayramı öncesinde de İzmit Pişmaniyesini Koruma ve Yaşatma Derneği ile koordinasyon kuran İzmit Belediyesi, personellere çikolatalı pişmaniye ikram etti.

YEREL ÜRETİCİYE DESTEK

İzmit Pişmaniyesini Koruma ve Yaşatma Derneği ile irtibata geçen İzmit Belediye Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet personele İzmit Pişmaniyesi hediye ederek hem İzmit Pişmaniyesi’nin tanıtımına katkı sağladı, hem de yerli pişmaniye üreticilerine destek verdi. Bayram öncesinde kendilerine İzmit pişmaniyesi ikram edilen personel ise Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.