BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Kuruçeşme’ye bir park daha kazandıracak

İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi’nde ailelerin güvenle vakit geçirebileceği yeni park yapımına başladı 

17 Temmuz 2021 09:25
İzmit Belediyesi Kuruçeşme’ye bir park daha kazandıracak

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezi ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi Hafız İbrahim Sokak’ta çocukların gönüllerince eğleneceği, ailelerin vakit geçireceği yeni park çalışmasına başladı. Yapımına başlanan park içerisinde çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra yetişkinler için de dinlenme alanları yer alacak. 

SOSYAL YAŞAM ALANI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Hatipköy Hafız İbrahim Sokak’ta 553 metrekare alanda park yapımı çalışmalarına başladı. Parkın 125 metrekaresi çocuk oyun alanı, 240 metrekaresi yeşil alan ve 90 metrekaresi etkinlik alanı olacak şekilde planlandı. Kuruçeşme’ye kazandırılacak olan sosyal yaşam alanının içerisinde oyun grubu, kondisyon alanı, bank ve kamelyalar yer alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.