banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Haydar Akar’dan bayram mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

18 Temmuz 2021 13:04
Haydar Akar’dan bayram mesajı

İşte o açıklamanın içeriği:

Bayramlar yoksullara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaşılan, geçmiş öfkelerin, kin ve nefret duyguların bir kenara bırakıldığı günlerdir. Hakça paylaşımın, dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. 

Koronavirüs salgını etkisinde geçireceğimiz bu ikinci Kurban Bayramı’nda hepimiz salgına karşı önlemlere dikkat etmeli, gerekli önlemleri almalıyız. Bir sonraki bayramımızın salgın gölgesinde değil, sağlıkla geçmesini temenni ediyorum. 

Bu süreçte gece gündüz demeden bu hastalıkla mücadele eden, ailelerinden uzak kalarak hastaları için kendi hayatlarını tehlikeye atan ve maalesef kaybettiğimiz Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.