BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Turan Kurban Bayramını vatandaşlarla geçirdi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan bayram programı bir hayli yoğun geçti. Bayramlaşma ve ziyaret programları ile gece yarılarına kadar vatandaşlarla zaman geçiren Turan, gönüllere dokunmak için gece gündüz çalışıyoruz dedi. 

23 Temmuz 2021 04:49
Başkan Turan Kurban Bayramını vatandaşlarla geçirdi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, bayramın bayramın birinci günü kurban vazifesini yerine getirmesinin ardından tüm bayramı bayram ziyaretleri ile geçirdi. Kandıra AK Parti İlçe Binasında bayramlaşma programı, Kandıra Kent Bayramlaşması ve ardından AK Parti İl Bayramlaşmasına katılan Başkan Turan, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe İtfaiye Müdürlüğü ve Kandıra Devlet Hastanesini de ziyaret ederek yetkili ve çalışanların bayramlarını kutladı. Geri kalan zamanını gece yarılarına kadar mahalle ziyaretleri yaparak geçiren başkan Turan, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de istek ve talepleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

ONLARCA MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Cenaze ve taziye ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Turan Safalı, Bollu, Hacımazlı, Beylerbeyi, Bağırganlı, Pınarlı, Akçaova, Gebeşler, Çerçilli, Antaplı, Topluca, Kocakaymaz, Goncaaydın, Deliveli, Avdan, Akıncı, Yağcılar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet eden Başkan Turan, bayram sevincini paylaştı. Vatandaşların ve muhtarların talep ve dileklerini dinledi. Vatandaşlardan pandemi kurallarına uymasını isteyen Turan, vatandaşlarla daha fazla bir araya gelmek için pandeminin etkisinin iyice azalmasını istediğini dile getirdi.

BOĞULMALARA DİKKAT ÇEKTİ, UYARDI

Vatandaşların güvenli ve huzurlu bir kurban Bayramı geçirmeleri için gereken tüm önlemlerin alındığını ifade eden Başkan Turan, ‘’ Bayram tatili süresince ilgili tüm birimlerimiz nöbetçi ekiplerimiz görevlerinin başında’’ dedi. Gönüllere dokunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Turan, ‘’ Bizler vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutluyor, dertlerini, taleplerini dinliyoruz. Özellikle Kandıra sahillerimizde büyük bir yoğunluk söz konusu. Rüzgarlı hava ve dalga nedeni ile boğulma vakaları görülüyor. Tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi dikkatli olmaya, uyarılara uymaya davet ediyorum. Sağlık, sıhhat, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olması temennisiyle bir kez daha milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.