BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şirintepe ve Hatipköy'e üç yeni merdiven

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına kent genelinde merdiven yapım çalışmalarına devam ediyor 

26 Temmuz 2021 05:20
Şirintepe ve Hatipköy'e üç yeni merdiven

Vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak adına kent genelinde çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üç ayrı bölgede başlattığı merdiven yapım çalışmalarını tamamladı. Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak ve Beste Sokak ile Hatipköy Mahallesi Beşevler Sokak’ta kısa sürede tamamlanan merdivenler vatandaşların kullanımına açıldı. 

BÖLGE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şirin Sokak’ta 12 metre uzunluğunda, Beste Sokak’ta 22 metre uzunluğunda ve Beşevler Sokak’ta 60 metre uzunluğunda merdiven yapım çalışmasını kısa sürede tamamladı. Bölgede oturan vatandaşlar, ulaşımlarının daha da kolaylaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.