BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

MHP’de Kocaeli İl Başkanlığı’na o isim atandı

MHP’de Aydın Ünlü’nün Genel Merkez tarafından görevden alınmasıyla boşalan Kocaeli İl Başkanlığı’na Yunus Emre Kurt atandı. Bilindiği gibi Kurt Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapıyordu. 

28 Temmuz 2021 05:08
MHP’de Kocaeli İl Başkanlığı’na o isim atandı

MHP’de 9 yıldır Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Aydın Ünlü’nün görevden alınmasında Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın etkisi olduğu iddia edilmişti. Atanan yeni İl Başkanı Yunus Emre Kurt’ta Kocaeli Barosu'na bağlı avukat üstelik henüz 27 yaşında ve Sancaklı’ya da yakın bir isim.

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapan Kurt’un herkesim tarafından sevilen bir olması da dikkat çekici. Bilindiği gibi Aydın Ünlü, MHP tarihinde belkide ilk kez Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapan Yunus Emre Kurt'u kongrede üst kurul delegesi bile yazmamıştı. Fakat bugün Ünlü'nün dışladığı o isim MHP'nin Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Yumus Emre Kurt'un sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:


Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. 

İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Gönüller Yapmaya Geldim...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393