banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti ÇED toplantısını terk etti

İYİ Parti Körfez Meclis Üyesi Mehmet Candemir, Dilovası Tavşancıl’da düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) toplantısına tepki gösterdi.  

30 Temmuz 2021 17:24
İYİ Parti ÇED toplantısını terk etti

Körfez Meclis Üyesi  Mehmet Candemir, Kroman Çelik’in Dilovası Tavşancıl’da bulunan 255 metre uzunluğundaki limanını 23 metre genişleme talebine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı terk etti. 

KIYI ŞERİDİMİZİ SERMAYEYE TESLİM ETMEK İSTEMİYORUZ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Candemir, “ Kroman Çelik Liman Genişleme Çed Toplantısından Körfez İYİ Parti olarak çekilmiş bulunmaktayız. Oyak Limanı, Asit Fabrikası, Rota Limanı ve Kroman Limanı Çed toplantıları arka arkaya geliyor, kıyı şeridimizi sermayeye teslim etmemek için bu mücadelemiz. Müsilaj sonrası buna cüret eden zihniyet gelecek nesilleri düşünmemektedir.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.