BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yeniden Refah da Civelek’ten ziyaret atağı

Yönetimi ile birlikte, Kullar Kartonsan Kooperatif başkanı Recep Eşdoğan’a ziyaret gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Başkanı Tevfik Civelek, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

30 Temmuz 2021 11:33
Yeniden Refah da Civelek’ten ziyaret atağı

Yeniden Refah iktidarında her alanda milletimize nefes aldırmak için Kartonsan Kooperatifine de ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi aldık diyen Civelek, bütün üretim alanlarına, milletimizin tüm kesimlerine ziyaret gerçekleştirerek notlarımızı alıyoruz ifadelerini kullandı.

Gün içerisinde ziyaretlerine devam eden Civelek ve yönetiminin bir sonraki adresi Kullar Otobüs ve Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Ziyarette kendilerini karşılayan başkan Mehmet Şahin ile minibüs ve otobüsçülerin sorunları hakkında konuşan Civelek, hem Başiskele’de hem de Kocaeli’de daha iyi ulaşım ve taşımacılık hakkında sohbet etti.

Yeşilyurt mahalle muhtarı Nihat Karaaslaner’i de ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Başkanı Tevfik Civelek, Yeşilyurt mahallesinin istekleri ve eksiklerini not ederek sizlere ve Yeşilyurt mahallesi sakinlerine elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız ifadelerini kullandı. Örnek belediyeciliğin Milli görüş belediyeciliği olduğunu dile getiren Civelek, ülkemizi saran bütün sorunlar inşallah milli görüş iktidarı ve milli görüş belediyeciliği ile son bulacaktır diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393