banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Kartepe’ye yeni başkan

Türkiye Partisi Kartepe ilçe Kongresi dün yapıldı. 

31 Temmuz 2021 18:44
BTP Kartepe’ye yeni başkan

Kartepe uzunçiftlik te Çakır Kıraathanesinde gerçekleşen kongreye BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can da katıldı. Delegelerin oyunu alan Yusuf Çakır yeni BTP Kartepe ilçe başkanı oldu. Yusuf Çakır katılan delegelere teşekkür etti. 

Çok çalışıp milletimizin hayır duasını alacağız dedi. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem can ise başarılar dileyerek şöyle dedi. Kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her bölgemizde ormanlarımız yandı. Ciğerlerimiz yandı, yüreğimiz parçalandı.

Küresel ısınma sebebiyle tüm dünyada ve ülkemizde iklim şartlarının sertleştiği bir dönem yaşıyoruz. Eskiden dört mevsimi doya doya yaşarken, bugün hava ya çok sıcak, ya şiddetli yağışlı, ya da aşırı rüzgarlı ve fırtınalı oluyor. Eskiden ülkemizde pek hortum görmezdik, şimdi sık sık dört bir tarafımızda yaşanıyor ve gün geçtikçe verdiği hasarlar da artıyor. 

Görünen o ki, bu anormal hava şartları artık normalimiz olmaya başladı. O halde yapılması gereken neden böyle oluyor diye hayıflanmak yerine yeni normale göre gerekli hazırlıkları yapmaktır.

Yeniden ağaç dikeriz diyerek de bu işler olmuyor, yok olan koskoca bir ekosistem, sadece ağaçlar değil. Ormanlar ülkenin kolon ve kirişleri gibidir, çatladığı ya da yıkıldığı zaman, sonradan telafisi olmuyor.
Bundan sonra bu felaketler çok daha fazla olacaktır, şimdiden bunlara hazırlık yapılmalı ve elimizdeki her mücadele unsuru inat etmeden kullanılmalıdır.

 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), lideriyle, kadrosuyla ve çözümleriyle siyasetin merkezinde olmaya devam ediyor. Türkiye'nin tüm siyasi parti liderleri, dün Prof. Dr. Haydar Baş'ın söylemlerine bakarak söylem geliştiriyorlardı, bugün ise Prof. Dr. Baş'ın özenle yetiştirdiği BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın söylemlerini pür dikkat takip ediyorlar. 

Ekonomiden siyasete, iç politikadan dış politikaya ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her konuda bu böyle. Bugün siyasetin merkezinde yine BTP var, yine BTP'nin Genel Başkanı var. Siyasetin yeni rotası Hüseyin Baş dersek, çok doğru bir tespit yapmış oluruz

İlçe Başkan Adayı

YUSUF ÇAKIR

 İLÇE YÖNETİM KURULU

Asıl Üye Adayları:

1)   ORKAN ÇELİK
2)   FİKRET ÖRÇEN
3)   SONER DAK
4)   MUSTAFA GENÇASLAN
5)   HÜSNÜ AKTAŞ

Yedek üyeler:

1.İSMAİL KOLAYLI
2.VEYSEL KOLAYLI

İL KONGRESİ DELEGE ADAYLARI

1)    YUSUF ÇAKIR                                        
2)    ORKAN ÇELİK                               
3)    FİKRET ÖRÇEN                                        
4)    SONER DAK                                                                        
5)    MUSTAFA GENÇASLAN                                     
6)    HÜSNÜ AKTAŞ                                         
7)    İSMAİL KOLAYLI
8)    VEYSEL KOLAYLI
9)    EROL GÜREL
10)  BEDİA NUR CAN
11)  AYŞE KOLAYLI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.