banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinden iş yeri ruhsat uyarısı

İş yeri açma ve çalışma ruhsatı ile tadilat izni almayan esnafın mağduriyet yaşamaması için İzmit Belediyesinden ruhsat hatırlatması yapıldı 

31 Temmuz 2021 00:34
İzmit Belediyesinden iş yeri ruhsat uyarısı

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, işletmelerde periyodik olarak denetimlere devam ediyor. Ruhsatı olmayan esnafların en kısa sürede belediyeye başvurarak ruhsatlarını almaları konusunda uyarılarda bulunuluyor. Ekipler, yeni açılacak iş yerleri için, iş yeri sahiplerinin gerekli anlaşmaları ve tadilatları yapmadan önce, ileride yaşanabilecek sıkıntıları önlemek amacıyla belediyeye müracaat ederek faaliyet yeri için ön inceleme yaptırmaları gerektiğini aktardı.

YASAL İŞLEM UYGULANACAK 

Ruhsat alınmadan faaliyet gösteren işyerleriyle ilgili genel denetimlerine devam eden Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız işletmelerle ilgili herhangi bir şikâyet gelmesi durumunda işyerlerinin yasalar gereğince mühürlenerek, ruhsat alana kadar ticari faaliyetlerinin durdurulacağını belirtti. Yetkililer, iş yeri sahiplerinin ilerleyen süreçlerde sıkıntı yaşamaması için iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları konusunda hatırlatmada bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.