BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

 Başkan Büyükakın: Aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz

“Şehitlerimizin geride kalmış aileleri ve emanetleri, bu aziz millete ve bizlere emanettir” diyen Başkan Büyükakın, “Her fırsatta şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.  

31 Temmuz 2021 18:09
 Başkan Büyükakın: Aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kandıra’da yaşamlarını sürdüren Şehit Tuğgeneral Güner Ekici’nin eşi Gül Ekici ve Şehit Polis Mustafa Emanetoğlu’nun babası Necati Emanetoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Büyükakın ayrıca görevinin başında şehit edilen öğretmen Necmettin Kuyucu’nun Gebze’deki mezarına ziyaret ederek, dua etti. Ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin geride kalmış aileleri ve emanetleri, bu aziz millete ve bizlere emanettir” diyen Başkan Büyükakın, “Her fırsatta şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Yalnız hissetmemeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmak içinde büyük gayret gösteriyoruz” dedi. 
 
“FEDAKÂRLIKLARIN KARŞILIKLARI HİÇBİR ZAMAN ÖDENMEZ”

Ziyaretlerde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’da yer aldı. “Bu cennet vatanın ayakta kalması ve gelecek kuşaklara aktarılması için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum” diyen Başkan Büyükakın, “Kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz. Bu fedakârlıkların karşılıkları hiçbir zaman ödenmez. Ancak onların istekleri yerine getirmek, yalnız olmadıklarını hissettirmek bizlerin için çok ama çok önemlidir.” ifadelerini sarf etti. 

“BİR ŞEHİTLER VE GAZİLER ÜLKESİDİR” 

“Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk başta olmak üzere, baş tacımız olan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Elbette gazilerimizle ve şehitlerimizle büyük onur duyuyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Çünkü bu cennet vatanımız, bir şehitler ve gaziler ülkesidir. Onlar baş tacımızdır. Onların geride kalan tüm emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393