BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası AK Partili gençlerde sevindiren gelişme

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in yönetiminde yaptığı görev değişikliği sonrası Dilovası AK Gençleri sevindiren bir haber geldi. 

31 Temmuz 2021 15:54
Dilovası AK Partili gençlerde sevindiren gelişme

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir önceki gün yönetiminde yaptığı revizyon sonrası Dilovası’nı temsilen il gençlik kolları yönetiminde yer alan Ömer Oğuz İl Başkan Yardımcılığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına getirilmesi AK Dilovası’nda sevinçle karşılandı.

AK Parti Gençlik Kollarında yaptığı başarılı çalışmalar sonrası AK Parti Kocaeli İl Yönetiminde görev alan Oğuz’un yeni göreviyle ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir yaptığı açıklama da “Kısa sürede İl yönetiminde kendisini kabul ettiren Ömer Oğuz kardeşimizin yeni görevinde de başarılı olacağına inanarak başarılar diliyorum” dedi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.