banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den yangın bölgesine 4 bin fidan bağışı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türkiye’nin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınları sebebiyle başlatılan kampanyaya 4 bin adet fidan bağışında bulunduklarını açıkladı 

31 Temmuz 2021 13:27
Başkan Aygün’den yangın bölgesine 4 bin fidan bağışı

Birlik Olmak Vakti

Yurt genelinde çıkan 101 orman yangınının 91'i kontrol altına alınırken Türkiye’nin yüreğini kavuran orman yangınları tüm ülkeyi bir kez daha birbirine kenetledi. Binlerce dönüm ormanlık alanın alevlere teslim olduğu yangınlarla mücadele tüm kararlılıkla sürdürülürken yangınlardan etkilenen ormanlık alanların yeniden ağaçlandırılması için de çeşitli bağış kampanyaları düzenleniyor. Türkiye’nin her yerinden il ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere birçok kurum fidan bağışı için harekete geçti. Sosyal medya üzerinden “BirlikOlmaVakti” hashtagiyle başlatılan kampanyaya kısa sürede büyük katılım sağlandı.

4000 Fidanla Destek Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ‘BirlikOlmaVakti’ etiketiyle bir mesaj yayımlayarak 4 bin adet fidanla kampanyaya destek olacaklarını ifade etti. Başkan Aygün’ün sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajı şu şekilde; “Ormanlarımız için #BirlikOlmaVakti. Biz de Derince Belediyesi olarak 4000 fidanla bu kampanyaya destek vererek mutluluk duyacağız. Bize nefes, canlı dostlarımıza yuva olan ormanlarımız için el ele” Başkan Aygün’ün bu anlamlı desteği vatandaşlar tarafından da sosyal medyada çok sayıda beğeni alarak, memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.