BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başvuruları için son gün

Çocukların zihinsel gelişimine katkı sunmak için İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle başlayacak olan Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi’ne son başvurular kabul ediliyor 

01 Ağustos 2021 16:52
Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başvuruları için son gün

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin çocukların gelişimine katkıda bulunmak, öğrenme becerilerini geliştirmek ve grupla uyumlu çalışma becerilerini arttırmak amacıyla hayata geçirdiği Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yarın (pazartesi) hem faaliyetlerine başlıyor, hem de son başvuruları kabul ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösterecek olan atölyede çocuklar hem sosyalleşecek, hem de kendilerini geliştirecek.  

ATÖLYE YARIN BAŞLIYOR

Yarın (pazartesi) faaliyetlerine başlayan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde; çalışmalara katılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kurallara uyma, sabır, sorumluluk, saygı, doğruluk, dürüstlük ve yardımlaşma gibi değerleri katmak; stratejik düşünme, grupla uyumlu çalışma, analitik düşünme, dikkat, konsantrasyon, yaratıcılık ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek hedefleniyor.

KAYIT İÇİN DE SON GÜN

8 Temmuz’da başvuruları alınmaya başlanan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’ne fiziksel ve psikomotor açıdan temel becerileri gerçekleştirebilecek tüm ilk ve orta okul seviyesindeki İzmitli çocuklar katılabiliyor. Çocuklarını akıl ve zeka oyunları atölyesine getirmek isteyen aileler yarın da izmit.bel.tr adresinden veya 262 318 00 00 (dahili 4704-4705) hatlı telefon numarasını arayarak kayıt yaptırabilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393