BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Gökçeler Köyü sakinlerini geleneksel mevlitte yalnız bırakmadı

Gökçeler Köyü Geleneksel Mevlidi’ne katılarak komşularını yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tek tek sohbet ettiği mahalle sakinlerine dualarının kabul olmasını diledi 

01 Ağustos 2021 11:48
Hürriyet, Gökçeler Köyü sakinlerini geleneksel mevlitte yalnız bırakmadı

zmit Gökçeler Köyü Geleneksel Kabristan Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti köy kabristanlığında öğle namazını müteakip okundu. Oldukça kalabalık katılımın olduğu mevlit organizasyonuna; Gökçeler Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Ve Kalkındırma Derneği Başkanı Fuat Koç ve köy muhtarı Beytullah Tekerli ev sahipliği yaptı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve üst kademe yöneticileri de Gökçeler Köyü sakinlerini mevlitte yalnız bırakmadı.

“ALLAH KABUL ETSİN”

Mevlide; İzmit Belediye Başkan Yardımcıları; Cem Güler ve Emirşah Torun,  İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Devrim Bal, AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, CHP İl ve İlçe yöneticileri, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve çevre köy muhtarları katıldı. Mevlid-i Şerif okumasının ardından tüm köy sakinlerini tek tek dolaşarak sohbet eden başkan Hürriyet, “Allah okunan Mevlid-i Şerif ve edilen duaları kabul etsin. Her zaman yanınızdayım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.