BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmitli iş insanı Marmaris’te orman yangınına tanık oldu

Kafe işletmecisi İzmitli iş insanı Güneş Karaçetin, teknesiyle Marmaris’te tatildeyken gözüyle şahit olduğu yeni bir orman yangını olan Orhaniye Martı Marina üstündeki yangın dehşetini Gerçek Kocaeli ile paylaştı. 

02 Ağustos 2021 04:18
İzmitli iş insanı Marmaris’te orman yangınına tanık oldu

Marmaris Orhaniye’de yatıyla tatilde bulunan işadamı Güneş Karaçetin yeni çıkan orman yangını ile ilgili şöyle konuştu: 

“Orhaniye Keçibükü denilen koyda demirlemiş bekliyorduk. Bir an Martı Marina tepesinde duman gördük ve hemen yetkilileri arayarak durumu bildirdik. Kısa bir süre sonra Keşif helikopteri olay yerine geldi ve durumu görüp geri döndü. 

Yangın rüzgârın etkisiyle hızla büyüdü ve dehşet bir boyuta ulaştı. Küçük bir duman iki saat içinde bütün tepeyi hızla kapladı. Büyüyen yangını söndürmek için şu an iki helikopter su döküyor ama nafile. 

Martı Marinada 700 civarında tekne var. Yangın Marinaya ulaşırsa felaket olur. Marinayı boşaltama emri verilmiş. Çok büyük üzüntü ve endişe içerisinde izliyoruz. Umarım yangını en kısa zamanda söndürürler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393