BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Söğüt’ten Kurt’a hayırlı olsun ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kısa süre önce MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu 

04 Ağustos 2021 11:36
Başkan Söğüt’ten Kurt’a hayırlı olsun ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP’de İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti. Ziyarette ayrıca MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu da yer aldı. Başkan Söğüt’e ziyareti dolayısıyla teşekkür eden İl Başkanı Kurt, “Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimiz sırasında da Başkanımızla sık sık bir araya geliyorduk. Kendisinin şimdiki ziyareti de bizleri oldukça mutlu etti” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI OLACAKTIR

Yunus Emre Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt de, “Kendisi ülkü ocakları başkanlığı görevi süresince kentin sevgisini kazanan, yaptıklarıyla da iz bırakan bir arkadaşımız. Şimdi önemli bir görevi yürütecek. Eminiz ki bugüne kadar aldığı tüm görevlerde olduğu gibi bu önemli görevi de başarıyla sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

“ASLOLAN MİLLETİN BEKASI”

“Cumhur İttifakı’nda aslolan Anadolu'nun, milletimizin bekasıdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Cumhur İttifakı bir masa başı ittifakı değil gönül mutabakatıdır. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim en büyük güven kaynağımız, duasını ve desteğini bizden esirgemeyen aziz milletimizdir” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra Kurt’a küçük bir hediye takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393