BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti, Kocaeli Rumeli Türkleri derneğini ziyaret etti

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.  

04 Ağustos 2021 13:23
İYİ Parti, Kocaeli Rumeli Türkleri derneğini ziyaret etti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları; Güner Çiçekli, Yunus Uyar ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Erol Derin ile birlikte Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Altıntip ve dernek yönetimine ziyarette bulundu. Dernek çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi alan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Dernek Başkanı Recep Altıntip ile çeşitli konularda istişarelerde bulunarak dernek olarak talep ve sıkıntıları dinledi. 

Sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleriyle sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Yıldız, “Kocaeli’miz çok müstesna bir şehir. Adeta küçük bir Türkiye mozaiği olan şehrimizde toplumun her kesiminden vatandaşımızla bir araya geliyor, bu anlamda derneklerimizi ayrı önemsiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfu Türkkan’ın da üyesi olması sebebiyle bizim için de çok özel bir yeri olan Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldik. Derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulunduk. “ dedi. Ziyaret sonunda İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Yıldız, Dernek Başkanı Recep Altıntip ve yönetimine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393