BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Faruk Akkoyun Kandıralı hemşehrilerini ziyaret etti

Kağıtspor’un başarılı Baş pehlivanı Faruk Akkoyun ve Kağıtsporlu güreşçileri makamında ağırlayan Başkan Turan, Kocaeli bundan sonra güreşteki başarıları ile adını çok daha fazla duyuracak’’ dedi. 

04 Ağustos 2021 04:54
Faruk Akkoyun Kandıralı hemşehrilerini ziyaret etti

 Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen 660. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde üçüncü olan Kandıralı milli güreşçi Faruk Akkoyun, er meydanında elde ettiği başarılarının ardından başarısını hemşehrileri ile paylaştı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret eden Akkoyun, daha sonra Başkan Turan’la birlikte Kandıra Çarşı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek başarısını paylaştı. Vatandaşların sevgi gösterisi yaptıkları Baş pehlivan Akkoyun’a esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde KBB Kağıtspor yöneticisi Erhan Öztürk, Antrenör Özer Ay, Mustafa Peşmen hocalar, Kağıtsporlu güreşçiler Alparslan Arslan, Olgay İnce, Mustafa Arslan, Zafer Dama, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, 660’ıncı Edirne Kırkpınar güreşlerinde minik 1 boyunda 3’cü olan Kandıralı  minik güreşçi Salih Yıldız ve Faruk Akkoyun’un dedesi Mustafa Akyalçın katıldı.

TURAN: BAŞARILI OLMALARI İÇİN DUA ETTİK

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Faruk Akkoyun ve güreşçiler tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ‘’Güreşçilerimize bakınca Kocaeli’nin bundan sonra güreşteki başarıları ile adını çok daha fazla duyuracağını gayet net bir şekilde görüyorum.’’ Dedi. Ziyarete gelen Akkoyun ve güreşçilere bundan sonraki güreş hayatlarında başarılar dileyen Başkan Turan, ‘’ Özellikle hemşehrimiz Faruk Akkoyun ve Kocaelili güreşçilerimizin güreş müsabakalarını izlerken hem büyük bir heyecan yaşıyor hemde başarılı olmaları için dua ediyoruz. Çok mutluyuz gururluyuz. Darısı bundan sonraki Kırkpınarlara inşallah’’ dedi. Hemşehrilerinin desteğinin motivasyonları için çok önemli olduğunu ifade eden Başpehlivan Akkoyun, ‘’ Başta Adnan Turan Başkanıma ve Kandıralı hemşehrilerime destekleri, ilgileri ve bizlere gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393