BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Gençler Yasin abilerinin her zaman yanında

Kocaeli’nin en genç ve dinamik ilçelerinden biri olan Başiskele’de gençlik faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediyesi’ne her geçen gün gençlerin ilgisi artıyor. 

04 Ağustos 2021 01:33
Gençler Yasin abilerinin her zaman yanında

“Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla ilçedeki her yaştan vatandaşla sık sık görüşen ve fikir alışverişinde bulunan Kocaeli’nin en genç belediye başkanı olarak halkın teveccühü ile seçilen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Başiskele’de istişare kültürünü yaygınlaştırarak herkesin ve her kesimin görüş ve önerilerini alıp ilçeyi geleceğe taşımayı hedefleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin her bir mahallesinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ederken belediyede de komşularını misafir ediyor. Bu kapsamda Başkan Özlü son olarak Mahmutpaşa Mahallesi Muhtarı Niyazi Mutlu ve beraberindeki mahallenin gençlerini ağırladı. Genç kardeşlerini belediyede ağırlayan Başkan Özlü, geleceğin mimarlarıyla Genc-i Âlâ modeli ile geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere yönelik yapılan hizmetler başta olmak üzere birçok konuda sohbet etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette gençlerle fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Yasin Özlü, nazik ziyaretlerinden dolayı genç kardeşlerine teşekkür ederek, “Genç kardeşlerimizin ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Seçim çalışmalarımızda gençlerimizin Yasin Abisi olarak kendimizi tanıttık. Bu süreçte çeşitli temaslarda bulunduğumuz gençlerimizin ve ebeveynlerinin taleplerini, beklentilerini, nasıl bir Başiskele’de yaşamak istediklerini dinledik. Bu doğrultuda projelerimizi hazırladık ve bunları çok şükür tek tek hayata geçirdik. 2021 Yılını Gençlik Yılı ilan ederek Genc-i Âlâ modelimizi ilçemizde uygulamaya başladık. Genc-i Âlâ çocuklarımızdan, gençlerimizden ve kendini genç hissedenlerden büyük beğeni topladı. İlçemizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için mavi yeşil doğal güzelliklerimizi koruyacak ve hep birlikte ilçemizi katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz.” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393