banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelispor ile Kocaeli Memur-Sen el ele  protokolü imzalandı

Protokol Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık’ın karşılıklı imzasıyla yürürlüğe girdi. 

05 Ağustos 2021 12:57
Kocaelispor ile Kocaeli Memur-Sen el ele  protokolü imzalandı

Kocaelispor ile yapılan protokolle muhteşem bir anlaşmaya imza attan Memur-Sen Kocaeli il temsilciliği.
Yapılan anlaşma ile yaşadığımız şehrin takımını,  Kocaelisporumuzu artık tribünden dahası MEMUR-SEN'e ait yerden destekleyecek.

Ayrıca üyelerine özel  anlaşması ile; Passolig kartı 38 TL, Kombine bilet 375 TL olacak. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Memur-Sen in bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür etti. Yaşlık işe Kocaelispor yönetimi göreve geldiği günden beri güven duyusunu kaybeden takıma yeniden bu güven duygusunu kazandıran bu kentin en büyük değeri olan Kocaelispor’a bu güne kadar sundukları katkılarından dolayı teşekkür ederek desteklerinin her zaman süreceğini belirterek sözlerini. ''Haydi gelin birlik olup  takımımızı bir üst lige çıkartmak için destek olalım'' diyerek bitirdi.

Başvuru formunu doldurarak kayıt olmak için alttaki ling üzerinden siteye girebilirsiniz:  

https://forms.gle/cJoLWuPfXJ4f5E7x6

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.